Wie Zijn We?

Maak kennis met ons team  van zorgprofessionals en leer meer over wat ons drijft om u te helpen een gezonder leven te leiden.

Bij Ozempic Kopen Nederland zijn wij een team van professionals gespecialiseerd in gewichtsbeheersing. We hebben jarenlang obesitas bestudeerd, om te begrijpen hoe we onze patiënten effectief op hun reis kunnen helpen met een effectieve behandeling op recept, specialistische ondersteuning, specialistische inhoud en een gemeenschap om ideeën te delen.

 

Onze dienstverlening is in de kern gebaseerd op patiëntenzorg. Van de voorbehandeling tot en met het beheer van de resultaten van de behandeling in de toekomst.

 

We hebben onze service opgebouwd rond onze vier kernprincipes. Deze principes liggen ten grondslag aan alles wat we doen als we onze patiënten ondersteunen bij hun gewichtsverlies en voortdurende zorg. Dieet, lichaamsbeweging, medische therapie, onderwijs.

Maak Kennis Met Ons Klinische Team

Maak kennis met ons fantastische team van professionals bij Ozempic Kopen Nederland. We hebben ons professionele leven gewijd aan het bestuderen en aanbieden van specialistische en effectieve behandelingen voor gewichtsbeheersing, ondersteund door de beste ondersteuning en advies.

James O’Loan

Onafhankelijke voorschrijver en specialist op het gebied van gewichtsverlies

GPhC: 2084549
James begon zijn studie aan Queens University Belfast, een van de meest prestigieuze universiteiten in Groot-Brittannië.

Lou Humphreys

Onafhankelijke voorschrijver en specialist op het gebied van gewichtsverlies

GPhC: 2049466

Jason Murphy

Hoofdinspecteur apotheker van e-PharmNI

PSNI: 4659
Door in fysieke apotheken te werken, kreeg Jason de kans om iets terug te doen voor zijn lokale gemeenschap door behandeling voor verslaving en een breed scala aan aanvullende farmaceutische diensten te bieden.

Meld U Aan Voor Nieuws En Aanbiedingen..

Subscription Form